Your magic will lead
the way, if you are

brave enough to follow it

Hoe zorg je dat je meer uit jezelf en anderen haalt?
Met je rationele vermogen zit het wel goed. De intellectuele uitdaging in het werk is er volop. Maar er wordt een beroep gedaan op iets dat je niet uit een masterclass of boekje haalt. Ben jij niet vies van een beetje soulsearching, maar heb je tegelijkertijd ook behoefte aan zaken tastbaar en concreet maken?
Dan ben je aan het goede adres.

Inner vision

Voorafgaand aan de eerste sessie is er een verkennend gesprek om je vraag in beeld te brengen en het programma aan te passen aan jouw context. Dan krijg je huiswerk, met dit huiswerk brengen we in beeld: wie ben jij, waar zit je talent, waar zit de valkuil. Ook staan we stil bij wat heb je bereikt en wil je bereiken, maar de nadruk ligt op ‘hoe ben je tot hier gekomen, zowel privé als zakelijk.’ We leggen gedragspatronen bloot en maken helder waar je wil staan over een bepaalde periode. 

inside out

De inzichten uit de eerste sessie verdiepen we met een
(familie)opstelling. Een opstelling is een weergave van jouw innerlijk. Het geeft een beeld waar bepaalde gedragspatronen dieperliggend vandaan komen. Het geeft inzicht in waarom ‘je doet wat je doet’ en wat het vraagt om andere keuzes te maken. 

Ook staan we stil bij je effectiviteit, deze geeft inzicht in welke strategieën van beïnvloeden heb je en hoe effectief zet je deze in. Als gewenst kunnen we ook een Insightsprofiel maken, met hetzelfde doel. Tussentijds huiswerk is onderdeel van dit blok.

inner force

Alle inzichten verzamelen en samenvatten naar actieplan. Als gewenst coaching on the job en sparren op afroep. Afhankelijk van de eerste sessie bepalen we hoe vaak we samenkomen en hoeveel sessies we nodig hebben.Uitgangspunt is dat ik je hier en daar gids, maar jij aan het stuur blijft.

Heb jij een individuele vraag als professional? Samen starten we met het verkennen van jouw vraagstuk. Je krijgt meer inzicht in de wijze waarop jij, als persoon, innerlijke leiding neemt en doet wat je zegt en zegt wat je doet.

Niet wie je bent, maar wat je doet,
bepaalt je bedrijfsresultaat

Innerlijk leiderschap is het vermogen om trouw te zijn aan je innerlijke stem (juist of ook als de omgeving iets anders vraagt). Het is het vermogen om bij je eigen bedoeling te blijven. Ik geloof dat je intuïtie bepalend is voor het kiezen van een bepaalde strategie van beïnvloeden. Je intuïtie is vaak minder bewust aanwezig en laat zich niet sturen door je ratio. Je intuïtie voelt of iets waar of onwaar is en stemt daar op af. Niet wie je bent, maar wat je doet bepaalt zo je (bedrijfs)resultaat.

Tijdens deze individuele coaching breng ik je op verschillende manieren in contact met dat wat onderbewust of minder bewust is. De waardevolle informatie die het oplevert kan je benutten in je manier van leiding geven aan jezelf en anderen. Zo groei je als persoon en professional.