Mijn missie is om
hart en hoofd

op één lijn te brengen

Mag ik je uitdagen naar de werkelijkheid te luisteren in plaats van haar toe te spreken? Mijn missie is om hoofd en hart (intuïtie) meer op één lijn te brengen en daardoor betere bedrijfresultaten voor jezelf en je team(s) te bereiken. Ik ben Sarah, systemisch coach, bedrijfsantropoloog, kritisch luisteraar, idealist en raadgever.

Waarom Soulstrategies?

Als kind voelde ik al vrij goed aan wat zich tussen de regels afspeelde tussen mensen. Gefascineerd door (machts)patronen, rituelen en gewoontes binnen organisaties, wilde ik alles leren over het doorgronden en blootleggen hiervan.

Het recept voor een succesvol team?
Gelukkige mensen met een gedeelde missie

Zeven jaar lang ging ik met plezier op in het werk, maar na het krijgen van mijn oudste dochter liep ik tegen mezelf aan. Ik nam ontslag, startte mijn eigen praktijk en ging een opleiding familie opstellingen doen. Ik ontdekte aan den lijve welke patronen je vast kunnen zetten én houden. Langzaamaan ontstond er overzicht en leerde ik hoe ik hoofd en hart meer met elkaar op één lijn kon brengen. Inmiddels gebruik ik deze ‘intuïtieve structuur’ bij het begeleiden van (management) teams en professionals die van hun werk een zinvolle bezigheid willen maken.

In veel bedrijven wordt met name je hoofd gestimuleerd. Het najagen van targets, KPI’s en jaarplannen wordt een doel op zich, in plaats van dat ze middel zijn om wat je werkelijk verlangt te bereiken.